Shop in onze kledingwinkel in Erp

Ruim 4 jaar geleden is Foell.trends gestart als pop-up store in Volkel. Loraine, de eigenaresse, heeft altijd een grote passie gehad voor mode en dan met name dameskleding én schoenen. Na meerdere pop-up stores in onder andere dus Volkel (nabij Uden), Venhorst (nabij Boekel) en een andere locatie in Erp (nabij Veghel) heeft Erp toch haar hart gestolen. Inmiddels is onze kledingwinkel gevestigd op een vaste locatie in het gezellige Erp.

Comfy & fabulous 🧡

Bij Foell.trends staat zelfverzekerd en met mooie items onze boetiek verlaten centraal. Je shopt dan ook de mooiste items bij ons in alle pasvormen, maten en prijsklasses. Met zelf een lengte van 1.85 m en schoenmaat 43 weet ik als geen ander hoe lastig het soms is om een fijne outfit of schoen te shoppen. Wat bij de een prachtig is, is niet bij iedereen de beste keuze. Daarom gaan wij er altijd samen voor om iets te vinden waar jij je comfy & fabulous in voelt.

Shop t/m schoenmaat 45!

Met schoenmaat 43 weet Loraine, eigenaresse van Foell.trends, als geen ander welke uitdaging dat met zich meebrengt. Uren op het internet surfen of onderweg zijn naar schoenen die passen én er ook nog eens leuk uitzien. Voor iedereen uit Boekel, Venhorst, Gemert, Zijtaart, Uden en alle andere dorpen in de omgeving is dit nu verleden tijd. Bij ons shop je een ruime collectie aan schoenen t/m maat 45 van het prachtige merk Babouche.

Kom je snel langs? Wij zijn op op maandag en van woensdag t/m zaterdag.